Răzbunare complexă, pusă la cale de o adolescentă de 12 ani de la o școală bună din Buzău: Și-a creat un cont fals și i-a cerut poze indecente colegei de bancă

Publicat: 14 11. 2019, 11:53

Se pare că disputa dintre cele două eleve de clasa a VI-a ar fi început de la o glumă.

Una dintre cele două tinere și-a creat un cont fals pe Facebook, sub identitatea unui băiat, și a vorbit timp de câteva săptămâni cu colega ei e bancă.

La un moment dat, adolescenta care a pus tot planul la cale i-a cerut colegei de bancă să-i trimită poze în ipostaze indecente. De îndată ce le-a obținut, aceasta a început să le trimită mai multor elevi de la școala în care învățau amândouă.

Ulterior, întreaga poveste a fost descoperită de diriginta celor două care a anunțat conducerea școlii.

„Vorbim despre două fetițe. Diriginta a aflat de la copiii din clasă, iar aceasta mi-a adus la cunoștință. Au fost stabilite deja ședințe cu psihologul școlii, cu părinții, copiii primesc consiliere psihologică pentru a nu fi afectați și mai mult decât sunt deja”, a declarat directorul Școlii nr. 1 din Buzău, Monica Gheorghe, potrivit observator.tv.

Cazul a fost preluat de procurorii DIICOT întrucât infracțiunea produsă de tânără este considerată pornografie infantilă.