RCS-RDS a dat lovitura! Colosul Digi domină piaţa în România, după această schimbare

Publicat: 26 05. 2020, 17:40
Actualizat: 26 05. 2020, 17:43
în momentul de față are în România nu mai puțin de 2,9 milioane de unități genereatoare de venituri pe partea de internet fix

RCS & RDS, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații din România, a anunțat că în momentul de față are în România nu mai puțin de 2,9 milioane de unități genereatoare de venituri pe partea de internet fix, această fiind denumirea folosită pentru clienți.

Conform datelor oferite de către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), citate de idevice.ro, existau 5,3 milioane de conexiuni la internet la finalul anului 2019, în România.

Dintre acestea, mai bine de jumătate erau ale RCS & RDS, ceea ce reprezintă o realizare foarte mare a companiei.

Anunțul care arată cum RCS & RDS domină acum în România

RCS & RDS este, de câțiva ani, lider pe piață de servicii de internet fix din România, construind cea mai mare și modernă infrastructura de fibră optică din România în ultimii ani.

RCS & RDS a forțat o îmbunătățire radicală a internetului mobil în România, oferind acum câțiva ani primele conexiuni de 500 Mbps, și apoi de 1 Gbps, iar mulțumită lor există acum conexiuni de foarte mare viteză.

Acest fapt ajută compania să rămână în top, în ceea ce privește serviciile pe care le poate oferi pentru clienții din toată țara, ceea ce o ajută și pe partea de venituri.

RCS & RDS lasă restul companiilor din România cu 2.4 milioane de clienți ai serviciilor de internet fix, iar cei de la Telekom au undeva pe la puțin peste 1 milion dintre ei în acest moment.

Restul este împărțit între Orange, Vodafone, și foarte multe alte companii mici, unele dintre ele închiriind de la RCS & RDS infrastructura și lățime de bandă pentru a le oferi clienților serviciile dorite.

Cum activezi factura electronică la Digi RDS & RCS

În perioada pandemiei de coronavirus, autoritățile și companiile ne-au recomandat să folosim, în spceial, variantele online de plată. Digi nu face excepție de la regulă.

Pentru a activa factura electronică la Digi (RCS-RDS), trebuie să introduci ID Client (îl găsești pe factură), CNP, adresa de email și să bifezi, bineînțeles opțiunea „Vreau cont Digi România”.