Reacția lui Dragnea la „îngrijorarea” UE: „Nu cred că acest MCV se va ridica vreodată sau, mă rog, în perioada asta contemporană”

Publicat: 16 11. 2017, 20:39

„În permanență sunt îngrijorări, în permanență la noi mai apare câte ceva Eu nu cred că MCV se va ridica vreodată sau, mă rog, în perioada asta contemporană”, a spus Liviu Dragnea întrebat dacă estimează că MCV ar putea fi ridicat.

Dragnea și-a exprimat nemulțumirea față de aprecierile din raportul MCV privind legile justiției. „Care sunt marile îngrijorări? Erau două mari îngrijirări ca nu cumva să luăm jucăriile lui Klaus Iohannis, iar cu Inspecția Judiciară, decizia noastră a fost foarte clară transmisă public: Inspecția Judiciară va fi o instituție autonomă. Nu cred că poate fi cineva supărat pentru asta și avem deja draftul pentru o lege separată, iar punctul de vedere al partidului este ca numirile să rămână în continuare la președinte ca să păstrăm acest sistem foarte bun și cinstit”, a spus liderul PSD.

La observația că erau și îngrijorări exprimate în legătură cu OUG 13, Dragnea a răspuns: „Și peste zece ani vor apărea îngrijorări despre Ordonanța 13”.