Reacția ministrului Transporturilor, după speculațiile privind demisia sa

Publicat: 04 02. 2016, 14:27
Actualizat: 07 06. 2018, 03:29

„Telenovela de week-end, nu? Am aflat, în week-end-ul ăla eram foarte bine, aveam o activitate de familie cu băiatul meu și am aflat că era un mare subiect. Nu știu de unde s-a născut, cum s-a născut. În orice caz, e foarte mult de lucru la minister și nu cred că ar putea cineva să lase lucrurile care sunt de făcut acum, să plece în altă parte”, a declarat Dan Costescu, prezent joi la o dezbatere privind Masterplanul, organizată de Camera Deputaților.

El a adăugat că a fost sunat de prieteni și cunoscuți, care l-au întrebat amănunte despre presupusa sa demisie. „A fost un subiect de presă. Probabil era o criză de subiecte în acel week-end. Nu cred că a fost vorba despre dușmani”, a punctat ministrul Transporturilor.

Ministrul a mai precizat că la Guvern există o echipă, iar, dacă ar fi avut vreo nemulțumire, ar fi discutat-o cu premierul, nu ar fi lansat astfel de zvonuri în mass-media.

La sfârșitul săptămânii trecute, au apărut speculații în presă potrivit cărora Dan Costescu urma să demisioneze din Guvernul condus de Dacian Cioloș.