Rezultatele surprinzătoare ale unui sondaj de opinie realizat în București despre eliberarea lui Gigi Becali

Publicat: 24 05. 2013, 10:03
Actualizat: 29 09. 2018, 00:34

Gigi Becali ar trebui să fie grațiat. Cel puțin acesta este rezultatul unui sondaj de opinie  din care reiese că 54% dintre bucureștenti sunt de acord cu eliberarea lui.

54% dintre locuitorii Capitalei vor eliberarea lui Gigi Becali, arată un sondaj Avangarde. Potrivit respectivei cercetări, majoritatea celor care vor eliberarea lui Becali spun că principalul argument ar fi faptul că a trecut mult timp de la săvârșirea faptei. În ceea ce îi privește pe cei care au dat un răspuns negativ, procesul acestora este de doar 25%.

La întrebarea care este principalul argument pentru eliberarea acestuia, 55% dintre respondenți au indicat faptul că a trecut mult timp de la săvârșirea faptei, 13%  că a făcut acte de caritate, 12% că e nevinovat și 1% că este simpatic.

TREBUIE SĂ VEZI ASTA: Cum arată un meniu de la McDonald’s ROMÂNIA după ce a fost păstrat 6 luni la temperatura camerei

De asemenea, 45% din populația Capitalei consideră că sentința a venit la ordin politic, în timp ce 30% spun că nu a fost vorba despre o condamnare politică.

Sondajul a fost realizat în perioada 21-23 mai de Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde. Eșantionul este reprezentatitv pentru populația neinstituționalizată din București, cu o eroare maximă tolerată de plus minus 3,7%.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele extrase joi, 23 mai, la LOTO. Report de peste 7,7 milioane de euro la jocul LOTO 6/49. Când a fost câștigat ultimul premiu uriaș