România vrea atitudine. Gestul de respect pe care îl pot face românii în memoria lui Adrian Iovan și a Aureliei Ion

Publicat: 22 01. 2014, 18:29
Actualizat: 01 08. 2014, 10:43

Mai multe persoane s-au adunat în această seară la statuia Aviatorilor, de pe Bulevardul Aviatorilor din București, pentru a depune flori și lumânări în memoria Aureliei Ion și a lui Adrian Iovan. Gestul lor este un răspuns la campania „România vrea atitudine”, lansată de echipa emisiunii „La Măruță”, de la ProTV.

Campaniei i s-a alăturat și cântăreața Mirabela Dauer, solistul Gheorghe Gheorghiu, Marcel Pavel și antrenorul român de gimnastică Octavian Bellu.

„Nici nu am cuvinte să vă spun cât de mâhnită sunt”, a mărturisit Mirabela Dauer. „De luni nu-mi mai revin, pentru că este inuman ce s-a putut întâmpla acolo. Am ajuns într-un așa hal, încât nu mai avem milă, nu mai avem respect, nu mai avem nimic. Sunt revoltată! De ce trebuie să se moară în țara asta?”, a continuat artista.

La fel de întristat s-a arătat și Gheorghe Gheorghiu: „E foarte trist. S-a întâmplat un lucru extrem de urât! Este cumplit ce s-a întâmplat”, a comentat acesta. Totodată, cântărețul i-a îndemnat pe cei care acum îl critică pe pilotul Adrian Iovan „să înceteze să arunce cu noroi”: „Să-l lase pe Adrian Iovan să se odihnească în pace!”.

Echipa „LaMăruță” îi îndeamnă pe toți cei care vor să aducă un omagiu celor două persoane care și-au pierdut viața în accidentul aviatic din zona Pasului Ursoaia, la granița județelor Cluj și Alba să vină cu o floare sau cu o lumânare la Statuia Aviatorilor din București.