ROMÂNII AU TALENT. BOGDAN OLTEANU în semifinala 4 de la ROMÂNII AU TALENT, sezonul 3

Publicat: 27 04. 2013, 00:30
Actualizat: 29 07. 2014, 22:00

BOGDAN OLTEANU, pictorul cu sclipici de la ROMÂNII AU TALENT, a prezentat în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, un număr „viu”, în cadrul căruia el a pictat, iar restul scenei a fost ocupată de dansatori. Aceștia au încercat să distragă atenția publicului de la pictura lui BOGDAN OLTEANU. La final, pictorul de 39 de ani din București a dat cu sclipici peste pictură și a scos la iveală chipul lui Ray Charles, autorul melodiei pe care au dansat cei de pe scenă. Efectul a fost sporit de faptul că BOGDAN OLTEANU a pictat invers pe pânză, cu susul în jos.

Despre prestația lui BOGDAN OLTEANU la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Mihai Petre a declarat: „Mie mi se pare esențial pentru a face spectacol să știi să îți vinzi talentul. În seara asta, ați demonstrat nu doar că sunteți foarte talentat, ci și că știți să faceți spectacol”.

Andra a declarat despre BOGDAN OLTEANU de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4: „Femeilor le plac foarte mult lucrurile magice și cu sclipici, a fost un astfel de moment. Finalul a fost uau”.

Despre BOGDAN OLTEANU de la ROMÂNII AU TALENT și prestația sa din SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andi Moisescu a spus: „Ați fost din nou senzațional. Întregul moment m-am gândit ce ați putea picta și m-am gândit că nu o să vă iasă. Nu mi-am dat seama că ați pictat cu capul în jos”.

În urma prestației de la ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4BOGDAN OLTEANU s-a calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, din 10 mai.

Premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT, în valoare de 120.000 de euro, este acordat de Cosmote.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4 LIVE