ROMÂNII AU TALENT. MIHAI ȘTEFAN în semifinala 4 de la ROMÂNII AU TALENT, sezonul 3

Publicat: 27 04. 2013, 00:33
Actualizat: 30 07. 2014, 15:10

MIHAI ȘTEFAN, imitatorul de la ROMÂNII AU TALENT care în preselecții s-a „transformat” în Gigi Becali și Florin Piersic, a prezentat în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, un număr teatral, în care i-a imitat pe Gigi Becali, Mircea Dinescu și Mircea Solcanu. Mai mult, pe scenă, alături de MIHAI ȘTEFAN se aflau și trei personaje costumate în Becali, Dinescu și Solcanu. MIHAI ȘTEFAN vorbea alternativ cu vocile celor trei, în timp ce personajele din scenă acționau conform replicilor. La final, în scenă a „intrat” și Florin Piersic.

Despre prestația lui MIHAI ȘTEFAN la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Mihai Petre a declarat: „Deși ești foarte tânăr și mă așteptam să nu reziști, ai rezistat. Ești foarte bun”.

Andra a declarat despre MIHAI ȘTEFAN de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4: „Mi-ar plăcea, dacă treci mai departe, să ne surprinzi și cu alte personaje, pe care românii îi iubesc și care poate nu mai sunt printre noi „.

Despre MIHAI ȘTEFAN de la ROMÂNII AU TALENT și prestația sa din SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andi Moisescu a spus: „E clar că e o chestie de viitor, contează foarte mult personajele pe care și le alege. Cred foarte mult în talentul tău și cred că poți face din ce în ce mai mult. Poți să devii actor”.

În urma prestației de la ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4MIHAI ȘTEFAN nu s-a calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, din 10 mai.

Premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT, în valoare de 120.000 de euro, este acordat de Cosmote.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4 LIVE