ROMÂNII AU TALENT. SWITCH CREW în semifinala 4 de la ROMÂNII AU TALENT, sezonul 3

Publicat: 26 04. 2013, 20:49
Actualizat: 29 07. 2014, 20:21

SWITCH CREW, trupa de copii dansatori de la ROMÂNII AU TALENT, a prezentat în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, un număr foarte energic, în care copiii între 8 și 14 ani din Oradea au dansat hip-hop și au prezentat o coregrafie spectaculoasă, cu efecte pirotehnice.

Despre prestația celor de la SWITCH CREW la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Mihai Petre a declarat: „Mi-a plăcut mult determinarea voastră, sunt convins că vine din pasiunea pentru dans. Când auziți muzica, ritmul, vă dezlănțuiți. Reușiți să vă coordonați ca niște adulți, formați o trupă, asta e foarte important”.

Andra a declarat despre SWITCH CREW de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4: „Când ați dansat, am văzut dansatori profesioniști, cu atitudine, nu copii. Mi-a plăcut foarte mult numărul vostru, bravo pentru toată sincronizarea”.

Despre SWITCH CREW  de la ROMÂNII AU TALENT și prestația sa din SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andi Moisescu a spus: „Din preselecții, a trecut mult, ei au crescut, s-au făcut mai frumoși, dansează mult mai bine. Voi sunteți de vină că băiatul meu cel mare s-a apucat de streetdance”.

În urma prestației de la ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4, cei de la SWITCH CREW vor afla dacă s-au calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, din 10 mai.

Premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT, în valoare de 120.000 de euro, este acordat de Cosmote.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4 LIVE