ROMÂNII AU TALENT. ZBURĂTORII în semifinala 4 de la ROMÂNII AU TALENT, sezonul 3

Publicat: 27 04. 2013, 00:32
Actualizat: 29 07. 2014, 19:29

ZBURĂTORII, dansatorii care au sărit peste masa juraților la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT, au prezentat în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, un număr foarte dinamic, în cadrul căruia cei doi tineri de 22 de ani din Timișoara au sărit unul peste altul și peste obstacole, pe ritmuri de dubstep.

Mihai Petre a comentat prestația trupei ZBURĂTORII la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4,  despre care a spus: „E cel mai bun număr de parkour pe care l-am văzut până acum, e bine că s-a terminat cu liniște, înseamnă că a fost bine, a fost liniște. Este numărul meu favorit din semifinala asta și vă vreau în finală. Bravo, băieți!”.

Despre ZBURĂTORII de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andra a declarat : „La mine e simplu. Noi, muritorii de rând, nu zburăm, voi chiar zburați. Bravo, vouă, nu știu ce e mai frumos, faptul că vă învingeți frica sau emoția pe care o vedeți la noi”.

Andi Moisescu, comentând prestația celor de la ZBURĂTORII de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, a spus: „M-ați convins, problemele voastre nu sunt de la cap, sunt de la picioare”.

În urma prestației de la ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4, cei de la ZBURĂTORII nu s-au calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, din 10 mai.

Premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT, în valoare de 120.000 de euro, este acordat de Cosmote.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4 LIVE