Ryan Giggs a fost arestat după ce și-ar fi bătut iubita. Ce se întâmplă în prezent cu fostul mare fotbalist galez

Publicat: 03 11. 2020, 12:00

Ryan Giggs a fost arestat a fost arestat, fiind acuzat că și-ar fi bătut partenera de viață. Selecționerul naționalei Țării Galilor și fostul mare fotbalist al lui Manchester United a petrecut o noapte în arest, după care a fost eliberat pe cauțiune.

Scandalul a avut loc la domeniul de 1.7 milioane de lire sterline pe care fostul sportiv îl deține în Worsley. Oamenii legii care au intervenit pentru a stopa conflictul au găsit-o pe Kate Greville, iubita lui Ryan Giggs “în stare de agitație și prezentând răni minore, care nu necesită intervenție medicală”.

Poliția a fost chemată la 22.05 duminică, după o plângere. O femeie de 30 de ani avea răni minore, însă nu a solicitat tratament. Un bărbat de 46 de ani a fost arestat și este suspect de agresiune”, a anunțat un reprezentant al poliției din Manchester.

Ryan Giggs a petrecut noaptea de duminică spre luni în arest. A fost eliberat pe cauțiune în cursul zilei de luni, după câteva ore de audieri.

De precizat că avocatul lui Ryan Giggs a anunțat că fostul fotbalist neagă acuzațiile.

Domnul Giggs neagă toate acuzațiile de atac aduse împotriva sa. El cooperează cu poliția și va continua”, a transmis reprezentantul legal al selecționerului Țării Galilor.

În ultimii trei ani, Ryan Giggs și Kate Greville au avut o relație tumultuoasă. Problemele dintre ei ar fi început când tânăra a început să facă servicii de PR la unul dintre hotelurile unde proprietar este chiar partenerul ei, dar și după ce fostul fotbalist a divorțat de soția lui, Stacey.

Ryan Giggs și-a înșelat soția cu nevasta propriului frate

Fostul mare fotbalist a recunoscut oficial relația cu Kate în 2018, când s-a pozat alături de ea într-o vacanță, în Italia. De semnalat că Ryan Gigs și-a înșelat în repetate rânduri soția cu Natasha, nimeni alta decât soția lui Rhodri Giggs, fratele lui.