Ryanair anunță o nouă promoție cu bilete începând de la 4,99 euro

Publicat: 13 09. 2017, 17:14

Odată cu acest anunț, compania aeriană a lansat și o nouă campanie promoțională, punând în vânzare bilete cu prețuri începând de la 4,99 euro pe această rută, pentru călătorii în perioada noiembrie-martie, scrie Ziarul Financiar.

Rezervările biletelor la prețuri reduse se pot face până vineri, 15 septembrie, la miezul nopții, se arătă într-un comunicat transmis de Ryanair.

București-Timișoara și retur este una dintre cele mai populare rute de pe plan local operate de compania aeriană și singura internă pe care Ryanair a pariat în România până în prezent.

Ryanair estimează un trafic de peste 2,9 milioane de pasageri pe rutele de pe cele patru aeroporturi pe care le operează pe plan local în anul fiscal 2018 (aprilie 2017- martie 2018), ceea ce reprezintă un avans de peste 60% față de anul fiscal anterior. Ryanair are zboruri de pe aeroporturile din București, Timișoara, Oradea și Craiova.

Compania aeriană low-cost se află pe locul patru ca număr de pasageri transportați pe rutele din și spre România, după Wizz Air, Blue Air și Tarom, conform datelor ZF.