S-a dus cu o prostituată într-o hală pentru a întreține relații intime contra sumei de 50 de lei. La scurt timp, „clientul” a ajuns la pușcărie pentru furt

Publicat: 18 12. 2019, 15:16

Tânărul cu antecedente penale va trebui să îi achite femeii daune morale de 2.000 de lei, scrie a1.ro.

Bărbatul se află în arest preventiv, la Aiud, din septembrie 2019. Atunci a fost reținut de oamenii legii la scurt timp după ce a tâlhărit-o pe femeia cu care negociase pentru o partidă de sex la prețul de 50 de lei.

El a furat de la femeie o poșetă în care erau 233 lei, un telefon mobil, prezervative și un pachet de țigări.

„În 15 septembrie 2019, la ora 22:35, în timp ce o autospecială a Poliției Deva se deplasa pe Calea Zarandului, în zona stației peco Lukoil, două tinere au făcut semne disperate polițiștilor pentru a le cere ajutorul.

Una dintre acestea avea sânge în zona gurii și le-a spus organelor de poliție că se ocupă cu prostituția, iar mai devreme cu aproximativ 20 de minute, a fost lovită cu pumnii în zona gurii de către un bărbat cu care întreținuse anterior relații sexuale și care i-a sustras poșeta, fugind înspre halele dezafectate din zonă.

Cei doi polițiști au solicitat sprijinul colegilor, astfel că la fața locului s-au prezentat alți 4 agenți de poliție din cadrul Poliției Deva care, împreună cu cele două femei au început să-l caute pe agresor, pe platoul din fața clădirii principale a fostei fabrici.

În acel loc se află mai multe hale noi construite în incinta cărora sunt amenajate spații de locuit pentru muncitori, loc în care a fost identificat un coleg de-al agresorului care le-a spus polițiștilor că Mirel Sandu a fugit pe acoperiș în momentul în care a observat organele de poliție.

Astfel, la scurt timp, a fost identificat autorul, în persoana inculpatului, care a fost recunoscut fără ezitare atât de persoana vătămată, cât și de prietena ei”, relevă dosarul.