Salvamontiștii din Maramureș: Bărbatul călcat de cai în pădure nu a putut fi salvat

Publicat: 25 01. 2020, 18:32

UPDATE 18.07 Potrivit salvamontiștilor din Maramureș, persoana accidentată în pădure, într-o zonă cu acces dificil, pe drumul spre Creasta Cocoșului, a murit.

„Echipele de salvare ale Salvamont Maramureș, SMURD și echipajul medical de pe elicopterul din baza de la Jibou, Sălaj, au ajuns la fața locului unde din păcate l-au găsit pe cel accidentat în stare critică, fără puls și fără respirație”, au transmis reprezentanții Salvamont Maramureș. Medicii au încercat să îi aplice victimei manevre de resuscitare, însă fără succes.

Știrea inițială: Potrivit Salvamont Maramureș, persoana se afla în pădure, într-o zonă cu acces dificil, pe drumul spre Creasta Cocoșului, în zona Budești – Cavnic.

Salvamontiștii susțin că victima a fost călcată de cai și se află în stare de inconștiență cu puls slab și respirație greoaie.

Un echipaj al Salvamont Maramureș se deplasează, la ora transmiterii știrii, în zona accidentului. Tot acolo au fost trimise și echipajele SMURD, iar autoritățile au solicitat și un elicopter.