Scandal în Parlament înaintea citirii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului: Această instituție e condusă cu cinism de acești doi președinți, Dragnea și Tăriceanu

Publicat: 20 11. 2017, 14:48

Raluca Turcan a acuzat modul în care a fost convocat Biroul Permanent Reunit și ulterior plenul pentru citirea moțiunii. Totodată, Turcan spune că aleșii coaliției de guvernare nu vor să stabilească din timp un program pentru dezbaterea și votul moțiunii de cenzură.

„Dacă vă veți uita pe stenograme, veți vedea că această instituție e condusă cu cinism de acești doi președinți. Oamenii care sunt în Parlament au fost votați cu bună-credință, nu suntem pe moșia domnului Dragnea și Tăriceanu”, a declarat deputatul PNL, Raluca Turcan.

Partidul Național Liberal a depus, vineri, moțiunea de cenzură intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, demers inițiat după ce guvernul Tudose a adoptat ordonanța de modificare a Codului Fiscal. Liberalii au strâns 148 de semnături.

Liberalii anunță că luni, începând cu ora 18.00, oamenii nemulțumiți de actuala guvernare se pot strânge în fața sediilor prefecturilor, în cadrul unor acțiuni de protest organizate de PNL.