SCENE PERICULOASE pe autostradă. Un șofer a fost ȘICANAT de un Cayenne, care i-a FRÂNAT BRUSC în față. Ce s-a întâmplat după ce a sunat la 112

Publicat: 12 11. 2018, 19:23

Potrivit șoferului șicanat, care a publicat imaginile pe Facebook, incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 16:15, pe Autostrada A1, la km 315, în apropiere de Sebeș. Acesta a explicat că a apelat la 112 și s-a oprit în dreptul unui echipaj de Poliție.

Șoferul Porsche-ului care s-a simțit „deranjat” de el în trafic nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor, care au fost nevoiți să-l urmărească.

„Am sunat la 112 și am oprit la un echipaj staționat. A venit înapoi colegul pe contrasens și după aia a părăsit locul după ce polițiști l-au rugat să tragă la dreapta. Am rămas cu asta, mai aștept rezultatul din partea Poliției. Am fost aproximativ la km 315 în jurul localității Sebeș. Din păcate o fugit băiatul noi am rămas cu plasticul în mână și polițiștii au plecat în trombă după el„, a scris șoferul, pe rețeaua de socializare Facebook.

„Deodată a apărut în spatele nostru și după depășirea care a făcut-o, a început să frâneze brusc în fața noastră, nu știu de ce, pentru că am condus respectând limitele de viteză și toate regulile. A făcut-o de mai multe ori, eu am filmat numai de două ori. Am oprit la un echipaj care a stat pe autostradă, băiatul (șoferul care îl șicana – n.r.) a venit înapoi, pe contrasens, și când polițiștii au venit cu etilotestul, el a părăsit parcarea foarte repede.

N-am văzut clar cum s-a întors, dar pe autostradă n-are cum să vină înapoi, în mod normal”, a declarat pentru Ziar de Hunedoara Kassay Hunor, bărbatul șicanat în trafic.

foto: youtube.com