SILVIU LUNG, rănit la cap după un accident auto. Imagini cu accidentul

Publicat: 09 01. 2014, 07:11
Actualizat: 11 01. 2020, 23:03

SILVIU LUNG a fost rănit, miercuri, într-un accident rutier produs în județul Dolj și în urma căruia o persoană a murit, iar alte două au fost rănite. Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Dolj, Amelia Căprărin, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul, în care a fost implicat Silviu Lung, a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, care leagă Craiova de Calafat, în localitatea Radovani.

Potrivit unui apropiat, Silviu Lung era conștient în salvare, în drum spre spital, dar acuza dureri mari la cap. 

„În accident au fost implicate două mașini – un Renault Clio în care se aflau trei persoane și un autoturism Mercedes condus de fostul internațional Silviu Lung. În urma impactului o persoană din Renault a decedat, iar alte trei – două din Renault și Silviu Lung – au fost rănite”, a spus Căprărin.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări reiese că a fost vorba despre un impact frontal între cele două mașini.

Polițiștii susțin că Silviu Lung era conștient și au stat de vorbă cu el înainte ca acesta să fie transportat la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Craioiva, Cristina Geormăneanu, a declarat că la Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns, până la ora transmiterii acestei știri, o singură victimă – o tânără care a suferit contuzii și politraumatisme, în prezent fiind supusă unor investigații medicale.

La ora transmiterii acestei știri, la fața locului se află mai multe echipaje de Poliție, iar traficul este blocat.

Silviu Lung, în vârstă de 57 de ani, a fost portar al echipei naționale de fotbal, dar și la Steaua București și Universitatea Craiova.

Silviu Lung a început să evolueze, ca portar, în anul 1971, la clubul Victoria Carei, după care din 1974 și până în 1998 a fost portar la Universitatea Craiova, de unde a plecat la Steaua București. Pentru o scurtă perioadă, între 1990-1991, Lung a fost la echipa spaniolă CD Logrones, revenind apoi în România, la Electroputere Craiova, și apoi din nou la Universitatea Craiova. El s-a retras din activitatea de fotbalist în anul 1994.

Silviu Lung a evoluat și la echipa națională a României, în 77 de meciuri, făcând parte din lotul României la Euro 1984 și laCcampionatul Mondial din 1990. Ulterior, el a devenit antrenor.

În prezent, Silviu Lung este antrenor cu portarii la CS Universitatea Craiova.