Socrul lui Sebastian Ghiță, care apare în poză cu Kovesi, susține că DNA i-a pus sechestru pe cont: „Este o răzbunare. Nu am și nu am avut niciodată dosar”

Publicat: 27 03. 2018, 18:32
Actualizat: 02 10. 2018, 16:04

Dumitru Cârstea a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a aflat că are sechestru pe cont în momentul în care, luni seară, a mers la cumpărături, iar în momentul în care a vrut să plătească i s-a spus că acel card este inutilizabil.

„M-am dus să fac niște cumpărături la un magazin și când am vrut să plătesc mi s-a spus că nu pot folosi acel card, că tranzacția este respinsă. Marți dimineață m-am dus la bancă să văd ce se întâmplă și am văzut că scrie negru pe alb că am sechestru pus de DNA. De ce? În ce bază? Nimeni nu a știut să zică nimic”, a declarat Cârstea.

Socrul lui Sebastian Ghiță a spus că a făcut o cerere către bancă prin care a cerut informații legate de motivele care au stat la baza instituirii sechestrului pe cont.

„Am o sumă apreciabilă în acel cont. Este toată agoniseala pentru zilele negre care ar urma să vină. Mie nu mi s-a comunicat că am sechestru pe cont. Nu am avut niciun dosar. Știu că nu am nici acum”, a mai spus Dumitru Cârstea.

În opinia acestuia, sechestrul reprezintă „o formă de intimidare sau pedepsire”.

„Este fie o formă de intimidare, fie una de pedepsire, o răzbunare, asta că în urmă cu câteva zile am zis pe post că Laura Codruța Kovesi a fost în casa lui Sebastian Ghiță”, a afirmat socrul lui Sebastian Ghiță.