Șofer român de TIR, rămas pe drumuri în Austria din cauza unui accident: „Nu vrea bani. Plânge. Vrea doar mâncare”

Publicat: 05 11. 2019, 09:42

Un șofer de TIR a cerut ajutorul pe grupurile de Facebook ale camionagiilor români. El a povestit că, aflându-se în Austria a fost implicat într-un accident și nu mai are bani pentru a se întoarce în țară, iar patronul firmei pentru care lucrează nu-i mai răspunde la telefon.

Inițial, membrii grupurilor camionagiilor au crezut că este vorba despre o înșelătorie, dar alții au vorbit cu șoferul și s-au convins că este într-o situație extrem de dificilă, că plânge și are nevoie de mâncare.

„Fac această postare în legătură cu domnul care zicea că a avut un accident și din cauza faptului că au apărut 1000 de variante, unii zic că nu e adevărat, alții că da, aș ruga un coleg care trece prin zona respectivă doar să intre 2 minute să verifice care e cu adevărat situația! Sincer mi se par cam dubioase pozele și că firma este radiată! Toți ne-am străduit să ajutăm cum putem, să distribuim pe toate grupurile! Alții să trimită bani omului în cont. Domnul Viorel a sunat la un prieten din poliție ! Deci…Vreau să mulțumesc tuturor membrilor grupului care au sărit în număr record în ajutor! Oamenii care mai scriu și doresc să-l ajute pe acest domn!

Stima și respect pentru voi oameni buni!,” a fost postarea care a declanșat un val de reacții.

Mai mulți șoferi au confirmat că situația este reală: „Da este adevărat e numărul lui aici. Omul nu vrea bani. plânge, vrea doar mâncare, atât”.