Șoferul unei companii de ride-sharing a încercat să violeze două pasagere. Șoferul a fost arestat

Publicat: 31 08. 2020, 20:32
Șoferul unei companii de ride-sharing a încercat să violeze două pasagere. Șoferul a fost arestat

Procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 3 au început cercetările asupra unui șofer care este acuzat de două tentative de viol, de către două cliente.

Șoferul unei companii de ride-sharing a încercat să violeze două pasagere

O tânără care a vrut să ajungă din centrul Capitalei acasă a comandat o masina. Soferul venit la cursă si câteva minute s-a năpustit asupra ei și a încercat să o agreseze.  Soferul a dat-o jos pe clientă din maşină şi s-a făcut nevăzut, pentru că planul nu i-a reușit.

La nici 24 ore bărbatul a iesit din nou pe traseu, iar victimă i-a picat o altă tânără care a făcut comandă de o cursă. Și pe aceasta a încercat să o violeze, însă nu a reușit. Din fericire, fata a mers la poliție, iar bărbatul a fost încătușat.

Surse judiciare susțin că prima faptă a rămas la stadiul de tentativă, dar cea de-a doua, comisă la o zi după prima, ar fi fost mai gravă.

„Individul a fost reţinut şi dus în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă. Este acuzat de două infracţiuni de tentativă de viol”, spune procurorul Radu Bogdan Călin.

Șoferul ar fi încercat să comită cele două fapte penale în perioada în care era colaborator la o firmă de ride-sharing din București. El a primit mandat de arestare preventivă cu durata de 30 de zile.

În Statele Unite, pe parcursul unui singur an, utilizatorii au raportat 235 de violuri şi aproape 6.000 de atingeri sau tentative de viol în maşinile companiei respective.