Soția lui Patrick Ekeng, audiată la Poliția Capitalei

Publicat: 11 05. 2016, 14:36

După ce marți seară a ajuns în Capitală din Franța, miercuri, soția fotbalistului Patrick Ekeng a mers la Serviciul Omoruri, de la sediul Poliției Capitalei, au declarat surse din rândul polițiștilor.

Potrivit acestora, femeia s-a prezentat la poliție „pentru a fi audiată și alte acte procedurale în dosarul în care este începută urmărirea penală pentru ucidere din culpă.”

Potrivit acelorași surse, soția lui Patrick Ekeng va merge miercuri și la sediul Institutului Național de Medicină Legală (INML) pentru a prezenta documente necesare pentru eliberarea certificatului care va cuprinde cauza morții.

Până acum, potrivit unor surse din cadrul INML, nu sunt gata toate rezultatele pentru analizele care au fost făcute pe cadavrul fotbalistului. Cei de la INML așteptau și ca familia să prezinte pașaportul fotbalistului pentru a putea fi întocmite actele.

Luni, surse apropiate anchetei declarau pentru MEDIAFAX că autopsia în cazul fotbalistului Patrick Ekeng nu a fost relevantă pentru a stabili cauza morții, urmând să fie făcute alte teste în regim de urgență, inclusiv examenul toxicologic.