Spectatorii nu vor putea intra pe stadion la meciul Farul – Steaua fără actul de identitate

Publicat: 15 02. 2012, 10:04
Actualizat: 20 07. 2012, 11:31
Comandantul Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța, locotenent colonel Sorin Mustățea, a declarat, joi, că spectatorii nu vor putea intra pe stadion la meciul Farul - Steaua fără a prezenta un act de identitate, chiar dacă au bilet.

Comandantul Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța, locotenent colonel Sorin Mustățea, a declarat, joi, că spectatorii nu vor putea intra pe stadion la meciul Farul – Steaua fără a prezenta un act de identitate, chiar dacă au bilet..

De asemenea, nu va fi permis accesul persoanelor ce vor avea asupra lor băuturi alcoolice, produse pirotehnice, obiecte contondente, precum și bannere inscripționate cu mesaje ce instigă la violență și ură rasială. Jandarmeria a anunțat că traficul va fi restricționat în zona stadionului, permițându-se accesul doar celor care locuiesc în apropiere și celor care vor avea permis de trecere.

Patru sute de jandarmi vor asigura ordinea la partida Farul – Steaua, programată, vineri, de la ora 20.30, în cadrul etapei a II-a a Ligii I, considerată una de risc ridicat. (Mediafax)