Străzi inundate și mașini blocate în apă, după ploaia din Capitală

Publicat: 21 06. 2018, 11:34
Actualizat: 25 03. 2019, 21:23

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au fost solicitați joi pentru a interveni pe Aleea Giurgeni, pentru a degaja apa dintr-o locuință. În acea zonă, apa are 20-30 de centimetri la nivelul carosabilului. Tot acolo s-a intervenit și duminică pentru aceeași problemă. De asemenea, și pe strada Fetești a fost semnalată acumulare de apă în locuință. Pe bulevardul Tineretului, s-a acționat pentru scoaterea unor mașini din apă, dar și a călătorilor din mijloacele de transport în comun.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în urma precipitațiilor căzute pe raza Municipiului București, în dimineața zilei de joi au fost anunțate următoarele incidente:

Sectorul 3: Str. Răcari – acumulări de apă în carosabil; Bd. Camil Ressu ( Piața Râmnicu Sărat ) – acumulări de apă în carosabil; Calea Călărașilor ( zona Hala Traian ) – acumulări de apă în carosabil; Str. Constantin Ștefan nr. 28 – acumulări de apă în carosabil.

Sectorul 4: Bd. Tineretului – acumulări de apă în carosabil; Șos. Olteniței nr. 103 – subsol de bloc inundat; Șos. Olteniței / Str. Vultureni – acumulări de apă în carosabil; Șos. Mihai Bravu / Calea Văcărești ( Pod Abator ) – acumulări de apă în carosabil; Calea Șerban Vodă / Bd. Gheorghe Șincai – acumulări de apă în carosabil.

Sectorul 5: Str. Pucheni (sensul dinspre Confort Urban către zona târgului ) – acumulări de apă în carosabil; Str. Teiuș ( ambele sensuri de circulație ) – acumulări de apă în carosabil; Str. Bega – acumulări de apă în carosabil; Str. Sf. Ana – acumulări de apă în carosabil; Str. Garoafei / Str. Iași – acumulări de apă în carosabil

Sectorul 6: Pod Grozăvești – acumulări de apă în carosabil; Str. Intrarea Pătrarului / Str. Poiana Lacului – acumulări de apă în carosabil.