STS a lansat o licitație de aproape 5,2 milioane euro pentru lucrări de infrastructură

Publicat: 03 11. 2019, 11:19

„Achizitia are ca obiect proiectarea si executia lucrarilor pentru realizarea infrastructurii de baza Centru Informatic si Comunicatii in scopul asigurarii serviciilor asigurate de STS beneficiarilor legali”, se arată în descrierea anunțului postat pe SICAP.

Finanțarea sumei de 5,19 milioane de euro destinate lucrărilor se face de la bugetul de stat, nu printr-un proiect sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene.

Totodată, ofertanții trebuie să aibă capacitatea de a asigura protecția informațiilor clasificate nivel „secret de serviciu”.

„Ofertantul trebuie să aibă capacitatea de a asigura protecția informațiilor clasificate nivel „secret de serviciu”, capacitate dovedită prin obținerea avizului de securitate eliberat de unitatea specializată din cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale”, se mai arată în anunț.

De asemenea, ofertantul trebuie să facă dovada experienței generale în activități de proiectare și execuție lucrări de construcții similare, respectiv trebuie să fi proiectat și executat în ultimii cinci ani, calculați până la data limită de depunere a ofertei, de „infrastructuri de baza Centru Informatic si Comunicatii” celor care fac obiectul achiziției, în valoare cumulată de minim 3.000.000 euro fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 noiembrie.