Suceava: Doi tineri au folosit un excavator ca să fure utilaje de prelucrare a lemnului

Publicat: 27 03. 2015, 16:52

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii Secției de Poliție Rurală Moara au fost sesizați, joi după-amiază, de către reprezentantul unei asociații că în perioada 24 – 26 martie din patrimoniul asociației s-au furat mai multe utilaje de prelucrare a lemnului în valoare de aproximativ 10.500 de euro, respectiv un abric trifazic metalic, o mașină de legalizat lemnul, o mașină freză și finisare și un circular trifazic metalic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii au constatat că hoții au pătruns în subsolul clădirii printr-un geam care nu era blocat, iar de aici în spațiul de depozitare de la subsol și au furat utilajele, cel mai probabil cu ajutorul unui autoutilaj tip volă, după ce au deschis ușa de la garaj prin interior.

În urma anchetei, polițiștii au identificat doi suspecți, un tânăr de 25 ani și un altul de 19 ani, ambii din comuna Zvoriștea, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Parchetului Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă.