Surpriză pentru polițiștii care au acuzat un șofer că a luat droguri. Omul se tratase cu… paracetamol

Publicat: 27 11. 2019, 20:55
Sursă FOTO: Octav Ganea

Primul șofer la care rezultatul a ieșit pozitiv la testarea cu Drug TEst, un tânăr de 25 de ani, din Târgu-Jiu, a reușit, după patru luni, să demostreze că este nevinovat și că s-a comis o greșeală.

„În urma informației publicate pe site-ul IPJ Gorj, la data de 22 iulie, referitoare la un tânăr de 25 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care, în noaptea de 19/20 iulie, a ieșit pozitiv în urma testării cu aparatul Drugtest, facem precizarea că analizele efectuate de INML

În luna iulie, agenții rutieri care au întocmit dosar penal în cazul tânărului de 25 de ani susțineau că acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive.

„În noaptea de 19/20 iulie, polițiști din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu-Jiu au identificat în trafic un tânăr de 25 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din localitate, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive, fapt rezultat în urma testării cu aparatul Drug Test. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arăta în comunicatul IPJ Gorj, pe 22 iulie.