Suspectă de coronavirus, o gravidă de 36 de ani a murit într-un salon izolator al Spitalului de Urgenţă Craiova. Femeia urma să nască

Publicat: 13 11. 2020, 14:42
Suspectă de coronavirus, o gravidă de 36 de ani a murit într-un salon izolator al Spitalului de Urgenţă Craiova. Femeia urma să nască

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, o femeie, suspectă de coronavirus, și-a găsit sfârșitul în salonul izolator al unui spital din Craiova, unde urma să nască. Tragedia s-a produs vineri dimineață.

În vârstă de 36 de ani, femeia a fost transferată de la Spitalul suport-COVID din Băilesti, la spitalul Filantropia-Maternitate. Pentru că secția ATI nu era prinsă în protocolul COVID, gravida a ajuns, într-un final, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Starea de sănătate a femeii era foarte gravă. Aceasta avea temperatură și respira greu, iar saturația în oxigen era sub 80 unități. Medicii i-au prelevat imediat probe pentru a afla dacă are coronavirus, iar în așteptarea rezultatului, a fost dusă într-un salon izolator.

La UPU, femeia a fost consultată de un medic ginecolog, care a stabilit, joi noapte, că starea pacientei este stabilă. Însă, vineri dimineață, în jurul orei 10.00, gravida a intrat în stop cardio-respirator și a murit. Nici copilul nu a mai putut fi salvat.

Altă tragedie la SJU Craiova, în luna octombrie

La începutul lunii octombrie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a fost implicat într-un alt caz ciudat, în urma căruia o femeie și-a pierdut viața. Aceasta a încetat din viață la trei ore distanță după ce medicii au trimis-o acasă.

Doctorii i-au transmis că are o simplă nevralgie, deși ea suferea de pancreatită hemoragică, potrivit cerficicatului de deces. Mai mult, cadrele medicale s-au răstit la femeie, cerându-i să nu se mai plângă de dureri fără motiv. Ulterior, doctorii i-au dat un calmant și i-au transmis să plece acasă. La câteva ore distanță, femeia, mama a trei copii, și-a dat ultima suflare (TOATĂ POVESTEA AICI).