Suspectul în cazul crimei din pădurea Băneasa a fost prins. Motivul pentru care a hotărât să-și ucidă victima

Publicat: 15 11. 2012, 16:13
Actualizat: 23 08. 2014, 09:09

Principalul suspect în cazul uciderii, la începutul lunii noiembrie, a unei prostituate la marginea pădurii Băneasa, în apropierea Academiei de Poliție, a fost prins în noaptea de miercuri spre joi de polițiștii de la Serviciul Omoruri, potrivit unor surse din Poliție.

Bărbatul are 24 de ani, iar motivul pentru care a ucis-o pe prostituată ar fi fost neînțelegerile în privința prețului, au spus sursele citate.

Femeia a murit după ce agresorul a lovind-o în cap cu un corp dur.

Suspectul și-a recunoscut fapta și a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore, au precizat sursele citate.

Cadavrul femeii, în vârstă de 30 de ani, cunoscută ca prostituată, a fost descoperit în 1 noiembrie, la marginea pădurii Băneasa, de către concubinul femeii, care a sunat la numărul de urgență 112.

Acesta a susținut în fața polițiștilor că a plecat să o caute la marginea pădurii Băneasa, unde știa că aceasta se prostitutează, pentru că nu mai venise acasă și nici nu mai răspundea la telefon. Femeia ucisă a lăsat în urmă un copil de 14 ani.

În urmă cu o zi, o altă tânără care ar fi fost prostituată a fost ucisă cu cruzime, într-un apartament din cartierul Rahova, din Sectorul 5 al Capitalei. Tânăra a fost găsită în cadă, într-o baltă de sânge, cu venele tăiate, potrivit unor surse judiciare.

În urma necropsiei s-a stabilit că femeia a fost victima unui omor, iar autorul, cel mai probabil o persoană din anturajul acesteia, a încercat să însceneze sinuciderea.

Sursele citate au precizat că femeia era prostituată de lux și își racola clienții prin intermediul unor anunțuri publicate pe internet în care oferea „servici de escortă”.