Sute de persoane l-au comemorat pe Marian Cozma la Veszprem

Publicat: 16 02. 2012, 08:52
Actualizat: 22 02. 2012, 18:25
Sute de persoane l-au comemorat, marți, la Veszprem pe Marian Cozma, în ziua în care fostul handbalist ar fi împlinit vârsta de 27 de ani, informează agenția MTI.

Sute de persoane l-au comemorat, marți, la Veszprem pe MarianCozma, în ziua în care fostul handbalist ar fi împlinit vârsta de27 de ani, informează agenția MTI. Oficialități locale, prieteni,antrenorii și coechipieri au aprins lumânări și au depus coroane deflori în memoria jucătorului înjunghiat mortal la 8 februarie.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în data de 8 februarie,la clubul Patriota din orașul Veszprem, în altercație fiindimplicați și alți doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum și croatulIvan Pesic, grav răniți. Handbalistul român a fost înjunghiat îninimă, fiind singurul dintre cei trei care și-a pierdut viața.

Inițial, autoritățile maghiare au dat în urmărire internaționalătrei suspecți în cazul uciderii handbalistului român, iar doidintre ei, Gyozo Nemeth și Sandor Raffael, au fost reținuți, în maipuțin de 24 de ore de la asasinat, în Austria. Un al treileasuspect, Sztojka Ivan, s-a predat la 13 februarie, iar polițiamaghiară a anunțat, ulterior, că a mai reținut doi suspecți, GaborP. și Csaba B. La 22 iulie, poliția a anunțat că a arestat și unbărbat de 26 de ani, care are legătură cu această crimă.

Mediafax