Tânăr căutat prins de polițiști, după ce a crezut că este urmărit de o mașină de poliție care mergea la un accident și a provocat un accident, lovind o femeie pe trotuar

Publicat: 17 02. 2014, 15:16
Actualizat: 23 02. 2019, 22:08

Potrivit purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, luni, în jurul orei 13.30, un echipaj a fost trimis pe bulevardul Theodor Pallady, unde se anunțase producerea unui accident.

Polițiștii au plecat spre locul indicat, având sirena și girofarul pornite, iar pe drum au observat că șoferul unui autoturism a accelerat brusc. Agenții de poliție au plecat în urmărirea mașinii, un Volvo S60, iar șoferul s-a grabit să vireze la dreapta, însă a scăpat mașina de sub control și a lovit o femeie aflată pe trotuar, intrând apoi într-un chioșc de ziare.

Bărbatul a coborât din autoturism și a fugit, moment în care unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment. Acesta s-a oprit când a auzit focul de armă, fiind imediat imobilizat de agenții de poliție.

Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, din București, a fost dus la audieri, pentru a se stabili motivele pentru care a încercat să fugă. Acesta este inculpat într-un dosar de luare de mită și are interdicție de a părăsi Bucureștiul.

Femeia accidentată pe trotuar a fost rănită ușor, fiind transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni pentru investigații medicale.