Tânărul de 19 ani, care a reușit să EVADEZE din arestul IPJ Galați, a fost PRINS – VIDEO

Publicat: 05 04. 2019, 18:23

This browser does not support the video element.

Potrivit Poliției Galați, evadatul a fost prins la intersecția a două străzi din orașul Galați.

La vederea polițiștilor, acesta a încercat să fugă, dar a fost prins, imobilizat și dus la sediul Poliției.

Căutările evadatului au durat aproximativ trei ore.

Potrivit Poliției Galați, este căutat un tânăr de 19 ani, din orașul Galați, bănuit de săvârșirea mai multor furturi, care vineri a evadat din sediul Poliției.

În zorii zilei de vineri, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Galați a surprins în flagrant un tânăr care fura bunuri dintr-un autoturism aflat într-o parcare. La vederea polițiștilor, acesta a fugit, dar a fost prins și încătușat.

„Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat că tânărul, de 19 ani, din municipiul Galați, ar mai fi comis, în aceeași noapte, trei furturi din autoturisme și un furt din anexa unei locuințe. La scurt timp după ce pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, acesta a evadat din sediul Poliției, fiind căutat, în prezent, de polițiști”, arată Poliția Galați.

Tânărul are o înălțime de 1,65 m, constituție atletică, păr șaten deschis și este tuns scurt. În momentul evadării era îmbrăcat cu un hanorac de culoare grena, blugi albaștri, iar în picioare purta pantofi sport închiși la culoare.