Tatăl Mihaelei Rădulescu a murit

Publicat: 25 08. 2014, 20:42

Recent, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj pe Facebook în care parcă prevestea nenorocirea. „Viață ne da de toate la trăit, tuturor și uneori ne e al naibii de greu să ne bucurăm de lucrurile simple, când o durere sau un necaz ne umple sufletul. Dar, mergem mai departe și peticim sufletul cu tot ceea ce ne face să zâmbim, nu-i așa?”, a scris fostă prezentatoare pe rețeua de socializare.

Mihaela a primit vestea tragică în chiar momentele în care își sărbătorea iubitul, pe Dani Otil, care ieri a împlinit 34 de ani, scrie Yahoo News.
 
Potrivit sursei citate, Mihaela Rădulescu a avut o relație extrem de apropiată de tatăl ei, asta deși era un bărbat dur, care le-a oferit copiilor o educație spartana. „Fiind un tip foarte sportiv, dorea să ne crească și pe noi în același spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine și pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zăpada. Moment în care toate bunicile și străbunicile leșinau”, a povestit Mihaela Rădulescu, potrivit spynews.ro.