Tavan prăbușit într-o școală din Capitală. Inspectorat: „Se cunoștea situația acelei clădiri și se știa că acolo există niște probleme”

Publicat: 25 05. 2017, 18:05
Actualizat: 25 03. 2019, 22:59

This browser does not support the video element.

„Vorbim de un tavan din rigips și niciun elev nu a fost rănit, ei fiind în «Școala Altfel». Acest corp de clădire este supus reabilitării în perioada imediat următoare, există o decizie în acest sens. Primăria Sectorului 5 își va duce la îndeplinire toate obligațiile pentru ca acest corp de clădire să fie reabilitat”,a declarat pentru Mediafax, Marina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar au explicat că situația școlii era cunoscută.

„Se cunoștea situația acelei clădiri și se știa că acolo există niște probleme, de aceea s-a luat decizia reabilitării. Cursuri se țin în școală, dar nu în corpul acesta de clădire, unde s-au suspendat orele odată cu hotărârea de renovare. Ceea ce este îmbucurător este că niciun elev nu a fost rănit, nu existau copii în unitatea de învățământ la momentul respectiv. S-au deplasat la școală primarul și viceprimarul”, a adăugat Marina Manea.

Sursă foto: Radu Ciorniciuc