Toți abonații din România trebuie să știe asta! Netflix are un „buton misterios”. Ce se întâmplă dacă îl apeși

Publicat: 15 06. 2022, 15:56
Actualizat: 15 06. 2022, 15:57
FOTO - Caracter ilustrativ

Crezi că știi tot ce trebuie să știi despre Netflix? Posibil că nu – deoarece cea mai mare platformă de streaming din lume pare să ascundă mai multe surprize pentru baza sa bogată de utilizatori.

Fie că este un „buton misterios” puțin cunoscut sau un mod simplu de a naviga, întotdeauna există ceva nou de descoperit.

Sfaturile venite pentru a face navigarea de mai ușoară  sunt de bun augur, așa că am adunat în mod corespunzător câteva sugestii cheie despre care este posibil să nu le cunoașteți.

Găsiți cu ușurință conținut UHD (4K și HDR)

Mulți dintre noi au acum un televizor care poate reda conținut Ultra-HD (UHD), dar găsirea de emisiuni TV sau filme în acea rezoluție este uneori mai dificilă decât trebuie.

Din fericire, pe Netflix puteți vedea tot acest conținut într-un singur loc – tastând pur și simplu „4K” sau „HDR” în bara de căutare.

Butonul misterios

Mulți nu sunt conștienți de existența sa, dar acesta este posibil să transforme Netflix într-o „Mașinărie misterioasă”.

Vorbim despre butonul „Play Something” care îi oferă platformei Netflix puterea de a alege la să pornească un film sau serial special pentru tine.

Acest lucru este de fapt foarte util, așa cum va atesta oricare dintre noi care deține  un cont pe platformă – agonia alegerii este uneori copleșitoare.

Doar apăsați butonul și veți primi un film sau un serial sugerat, pe baza a ceea ce ați vizionat înainte, deci nu este doar aleatoriu.

— Unde este acest buton? Ei bine, el se află chiar sub numele profilului tău de pe aplicație.