Trafic îngreunat pe mai multe tronsoane de drum din Prahova, din cauza ceții dense

Publicat: 16 01. 2013, 13:58
Actualizat: 04 07. 2013, 03:23
Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, duminică după-amiază, pe mai multe tronsoane de drum din județul Prahova, din cauza ceții dense, care reduce vizibilitatea sub o sută de metri, cele mai afectate fiind DN 1 B Ploiești - Buzău și DN 1 D Albești - Slobozia.

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, duminică după-amiază, pe mai multe tronsoane de drum din județul Prahova, din cauza ceții dense, care reduce vizibilitatea sub o sută de metri, cele mai afectate fiind DN 1 B Ploiești – Buzău și DN 1 D Albești – Slobozia.

Conform datelor furnizate de Poliția Prahova, circulația rutieră se desfășoară în condiții de vizibilitate redusă pe două drumuri naționale din județul Prahova.

Astfel, pe drumul național 1 B care face legătura între Ploiești și Buzău ceața reduce vizibilitatea sub o sută de metri pe tronsonul cuprins între localitățile Albești și Mizil.

De asemenea, din cauza ceții, vizibilitatea este redusă sub o sută de metri și pe drumul național 1 D, care face legătura între localitatea prahoveană Albești și municipiul Slobozia. Pe acest drum național vizibilitatea este redusă pe o distanță de câteva zeci de kilometri, pe tronsonul cuprins între localitățile prahovene Albești și Ciorani.

De asemenea, ceață este și pe mai multe drumuri județene și comunale adiacente celor două drumuri naționale.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu prudență pe tronsoanele cu vizibilitate redusă.