Traficant de droguri prins la Timișoara cu 2,5 kilograme de canabis în valoare de 40.000 de euro. Unde urmau să ajungă drogurile

Publicat: 19 11. 2012, 13:41
Actualizat: 26 06. 2013, 03:00

Un trafican de droguri a fost arestat preventiv, după ce a fost prins în municipiul Timișoara cu aproximativ 2,5 kilograme de canabis, care fuseseră expediate din Spania printr-o firmă de coletărie, bărbatul intenționând să vândă drogurile în mediul studențesc, potrivit DIICOT.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Pitești, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din BCCO Pitești, l-au prins în flagrant delict, în municipiului Timișoara, în urma unei livrări supravegheate, pe Andrei Alexandru Dagla, în vârstă de 35 de ani, acesta având asupra sa aproximativ 2,5 kilograme de canabis.

„Drogurile de risc au fost procurate din Valencia – Spania și expediate în România prin intermediul unei firme de coletărie, fiind destinate comercializării în mediul studențesc din municipiul Timișoara”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Valoarea drogurilor a fost estimată la aproximativ 40.000 de euro.

Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Andrei Alexandru Dagla, la propunerea procurorilor DIICOT.

Bărbatul este cercetat pentru trafic internațional de droguri de risc și deținere fără drept de droguri de risc.