Tragedie în Timiș. O fetiță de trei ani a murit, după ce a fost strivită de un tractor condus de bunicul ei

Publicat: 07 09. 2013, 12:42
Actualizat: 06 02. 2016, 15:46

O fetiță în vârstă de trei ani, din comuna Chizătău, județul Timiș, a murit după ce a fost prinsă sub roțile unui tractor condus de bunicul ei, care a vrut să o plimbe și a urcat-o pe aripa utilajului, copila căzând, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit relatărilor bunicului, acesta se întorcea de la câmp vineri seară, fiind așteptat în fața casei de nepoata sa în vârstă de trei ani, care a insistat să o plimbe cu tractorul, până la intrarea în curte.

Astfel, bărbatul a urcat-o pe fetiță pe o aripă a utilajului, însă copila s-a dezechilibrat și a căzut sub roți, fiind zdrobită.

Alertată de țipetele bunicului, familia a sunat imediat la 112. Fetița a fost transportată în stare gravă la spitalul din Lugoj, dar medicii nu au mai reușit să-i salveze viața.

„În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmează a se stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit fetița. De asemenea, bărbatul în vârstă de 52 de ani este cercetat și pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, a precizat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.