Tragedie la Arad: Bărbatul care a fost înjunghiat când a încercat să-și apere sora de fostul iubit a murit

Publicat: 06 07. 2019, 22:18

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Arad fratele tinerei din localitatea Nădab, județul Arad, care a fost atacată de fostul concubin, a murit, sâmbătă. Tânărul în vârstă de 22 de ani se afla în stare foarte gravă, după ce a fost înjunghiat în zona inimii, în timpul nopții de joi spre vineri, în încercarea de a-și apăra sora.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Arad imediat după incident, iar după ce medicii l-au operat, a fost internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a înjunghiat, în noaptea de joi spre vineri, două persoane, pe fosta sa concubină și pe fratele acesteia, în localitatea Nădab, din județul Arad, iar în momentul în care a fost găsit de polițiști a încercat să se sinucidă și s-a tăiat cu cuțitul.

Cei trei au fost transportați la Spitalul Județean Arad, fata de 24 de ani având o rană superficială în zona toracelui, iar fratele acesteia o plagă înjunghiată în zona inimii. De asemenea, agresorul a fost internat în Secția de Chirurgie, cu o plagă înjunghiată în abdomen.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.