Tragedie la Drobeta-Turnu Severin. Două fete s-au înecat în Dunăre

Publicat: 25 06. 2022, 15:49
Actualizat: 25 06. 2022, 16:01

Tragedie la Drobeta-Turnu Severin. Două fete au murit înecate în timp ce făceau baie în Dunăre. Cele două au mers la scăldat însoțite de un prieten, care a sărit în ajutorul lor, dar nu au mai putut fi salvate.

Una dintre cele două fete a intrat în apă fără să știe să înoate și a fost luată de curenți, iar prietena sa a sărit în ajutorul ei, dar nu a mai ajuns nici ea la mal.

Băiatul care le însoțea și un alt tânăr au reușit să o scoată din apă pe prima fată, iar la fața locului a ajuns și un echipaj SAJ care a început manevrele de resuscitare, însă fata nu a mai putut fi salvată.

Am resuscitat-o o oră, dar se pare că fără rezultat, stop-cardio respirator ireversibil”, a declarat Eliodor Mihuț, medic de la Ambulanţa Mehedinţi, citat de  stiriletvr.ro.

Din păcate, nici cea de-a doua fată nu a mai putut fi salvată. Trupul ei a fost găsit de scafandri câteva ore mai târziu, în largul Dunării.

Incidentul a avut loc vineri seară în cartierul Gura Văii din Drobeta-Turnu Severin.

Locul respectiv pare a fi blestemat întrucât, tot în același loc, anul trecut a murit un alt tânăr de 21 de ani, student la Școala de Marină care a vrut să învețe să înoate în Dunăre.