TRAGIC. O femeie din Gorj a fost ucisă de doi câini de rasă. Proprietarul animalelor a anunțat poliția

Publicat: 30 04. 2020, 14:18
Actualizat: 07 05. 2020, 13:08
Foto: Shutterstock / Caracter Ilustrativ

O femeie de 41 de ani din Gorj, comuna Crasna, a murit după ce a fost sfâșiată de doi câini din rasa Ciobănesc Românesc Carpatin.

Câinii au fost lasați liberi de un cioban în comuna Mușetești, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, incidentul a avut loc joi dimineaţa și chiar proprietarul celor doi câini a sesizat Poliţia.

„Poliţiştii au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că pe un teren agricol, de la marginea satului Stănceşti, comuna Muşetesti, a fost găsită decedată o femeie care prezintă muşcături de animal, posibil câine. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că victima ar fi o femeie de 41 ani, din comuna Crasna. Se pare că aceasta, în timp ce se deplasa către o grădină, ar fi fost atacată de câinii din rasa ciobănesc carpatin, aparţinând chiar apelantului, care este cioban şi îi lăsase liberi. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care se continuă cercetările”, a declarat corespondentului Mediafax, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.