TRAGIC. „Prințesa Zombie”, sosia Angelinei Jolie din Iran, conectată la ventilator. Sahar Tabar a contractat coronavirus în închisoare

Publicat: 17 04. 2020, 11:36

Sahar Tabar, sosia anorexică a celebrei actrițe Angelina Jolie, se află la terapie intensivă, în țara ei natală, Iran, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus, în timp ce se afla în închisoare, pentru activitățile sale de pe Instagram.

Starul social media Sahar Tabar, în vârstă de 22 de ani, al cărei nume real este Fatemeh Khishvand, din Teheran, a devenit celebră după ce imaginile cu trupul ei „zombificat” au ajuns pe internet, scrie Daily Mail.

Avocații fetei spun însă că aceasta a cerut să fie eliberată din închisoare, după izbucnirea pandemiei de coronavirus, dar a fost refuzată și acum se află conectată la aparate.

Un judecător a refuzat să o elibereze pe tânără, în ciuda epidemiei de coronavirus din închisorile iraniene. Luna trecută, Iranul a eliberat 85.000 de deținuți, pentru a combate virusul ucigaș, dar „Angelina” nu s-a numărat printre ei.

Sahar a fost arestată în octombrie 2019, fiind acuzată de blasfemie, incitare la violență, câștiguri ilicite și încurajarea tinerilor la un comportament indecent.

În prezent, vedeta se află conectată la ventilatorul mecanic, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. Oficial, în Iran au murit 4.777 de persoane de coronavirus, dar cifra poate fi mai mare, au declarat experții internaționali. Iranul a confirmat 76.386 cazuri de Covid-19, fiind cel mai afectat stat din Orientul Mijlociu.

În iulie 2019, Sahar a prezentat primele imagini cu ea înainte de operațiile care au mutilat-o, în încercarea de a semăna cu idolul său, Angelina Jolie. Pe de altă parte, aceasta a declarat că se folosește de Adobe Photoshop și machiaj, pentru a semăna cu actrița, când, de fapt, aduce mai degrabă cu un zombie din serialul „The Walking Dead”.

Oricât ar fi de ciudat, operațiile estetice sunt foarte populare în Iran și zeci de mii de iranieni apelează anual la chirurgii specializați.

Instagram este cea mai mare rețea de socializare care poate fi accesată în Iran, spre deosebire de Facebook, Twitter și Telegram, servicii interzise de autoritățile iraniene.