Trei morți, după un grav accident de circulație în Vâlcea

Publicat: 29 10. 2013, 09:24
Actualizat: 29 03. 2019, 18:59

Trei persoane – doi soți și mama unuia dintre ei – și-au pierdut viața, iar o altă femeie a fost grav rănită, marți dimineață, după ce mașina în care se aflau a lovit un cap de pod, apoi a intrat într-un imobil din orașul Bălcești (Vâlcea), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc în localitatea Bălcesti, iar în autoturism se aflau patru persoane – doi soți și mamele acestora, care se îndreptau spre Aeroportul „Henri Coandă”.

Primele date furnizate de reprezentanții Poliției Vâlcea arată că în orașul Bălcesti, într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, iar autoturismul Opel a lovit un cap de pod și s-a răsturnat, oprindu-se în garajul unui imobil de pe marginea drumului.

Șoferul, soția și mama acestuia au murit pe loc, iar mama femeii, care urma să ajungă la aeroport, pentru a pleca în Spania, a fost rănită grav, fiind transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Craiova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, bărbatul care ș-a pierdut viața avea 42 de ani, soția acestuia – 37 de ani, iar mama bărbatului – 67 de ani.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, dar și echipaje de descarcerare, care au intervenit pentru scoaterea victimelor din mașină.

Toate cele patru persoane erau din localitatea Bălcești.