Trei persoane au fost rănite la Brașov, după ce un autobuz s-a ciocnit cu o dubă

Publicat: 07 08. 2015, 14:27

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar-șef Liviu Naghi, accidentul s-a produs în jurul orei 12.30, pe bulevardul Saturn din municipiul Brașov, după ce șoferul unui autobuz al regiei de transport public local care circula pe linia 6 nu s-a asigurat când a vrut să treacă de pe o bandă pe alta, iar autovehiculul s-a ciocnit cu o dubă care circula regulamentar, în aceeași direcție.

Duba, condusă de un șofer de 40 de ani din județul Ialomița, era încărcată cu o tonă de pepeni, iar în urma impactului jumătate din încărcătură s-a răsturnat pe șosea.

„Șoferul dubei, în vârstă de 40 de ani, precum și o pasageră din mașina sa, în vârstă de 40 de ani, au fost răniți și transportați la spital. De asemenea, o pasageră din autobuz, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a cerut să fie transportată la spital”, a declarat Naghi.

La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD și mai multe ambulanțe, precum și un echipaj de la Poliția Rutieră, iar circulația în zonă s-a desfășurat pe un singur fir până la curățarea carosabilului și finalizarea cercetărilor la fața locului.