Trei polițiști din Bistrița ajută un bătrân să treacă strada: „Acum vă faceți treaba să vă spălați păcatele? Frumos din partea lor, dar este greu de recăpătat încrederea” – VIDEO

Publicat: 08 08. 2019, 14:34

În imaginile postate pe pagina de Facebook Info Trafic 24 se observă cum trei polițiști de la rutieră îi oferă sprijinul unui bătrân în baston, ajutându-l să se deplaseze pe trecerea de pietoni.

Evenimentul care a fost filmat și postat pe rețelele sociale joi, a stârnit reacțiile internauților.

Unii cetățeni care au comentat la postare i-au felicitat pe cei trei polițiști: „Sunt și adevărați polițiști!”, „Asta dovedește că legea se aplică in funcție de cât de om e cel in uniformă”, „Felicitări!”, au fost reacțiile unora dintre cei care au privit înregistrările.

Pe de altă parte, sunt oameni care consideră că gestul polițiștilor nu este unul sincer, pentru că are legătură cu incidentul petrecut recent în care o femeie de 81 de ani a fost amendată pentru că a traversat strada prea încet.

„Stați liniștiți că dacă nu era filmarea cu bunicuța care a luat amendă. Nu prea se sinchiseau sa ajute acel om.”

„Frumos din partea lor, dar este greu de recăpătat încrederea în ei”.

„Acum vă faceți treaba ca să vă spălați păcatele? Dar cu femeia de 81 de ani de ce nu ați procedat la fel?”

„Stați liniștiți că dacă nu era filmarea cu bunicuța care a luat amendă, nu prea se sinchiseau sa ajute acel om”, sunt reacțiile celor care au privit imaginile.