Turist de 21 de ani, lovit și călcat cu ATV-ul de angajații unei pârtii din Harghita

Publicat: 24 01. 2020, 23:02

Potrivit IPJ Harghita, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la o agresiune petrecută la pârtia din Toplița.

La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm. Aceștia au constatat că un turist de 21 de ani, din județul Mureș, aflat la schi pe pârtie, în urma unor neînțelegeri privind urcarea cu teleschiul, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de către un angajat.

„În urma acestui eveniment, se pare că angajatul respectiv a luat legătura cu alți colegi, care s-au prezentat la baza pârtiei cu un vehicul de tip ATV șenilat, pentru a lămuri situația, iar la plecarea de la locul incidentului, ATV-ul, la bordul căruia se aflau două persoane, ar fi trecut cu șenila stânga față peste picioarele tânărului de 21 de ani, din municipiul Târgu Mureș”, au transmis reprezentanții Poliției Harghita.

Potrivit acestora, tânărul agresat a refuzat să fie transportat la spital, însă a acuzat că i-a fost ciobit un dinte, în urma loviturilor pe care le-ar fi primit.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.