Ultimul mesaj al șoferului vinovat de accidentul în care a fost implicat și Grasu XXL

Publicat: 25 02. 2013, 20:54
Actualizat: 30 07. 2014, 00:09

Șoferul vinovat de producerea accidentului de duminică din Vâlcea – în urma căruia cinci persoane au murit, iar alte trei, printre care și rapperul Grasu XXL, au fost rănite – a postat un mesaj bizar pe Facebook, cu puține ore înainte de tragedie.

„Pierzi ani din viață și la moarte cerșești o clipă”, a fost mesajul postat pe Facebook de Constantin, un tânăr stabilit la Londra care venise în țară, pentru a-și petrece vacanța alături de frații săi.

Duminică, puțin după miezul nopții, Constantin se întorcea de la o petrecere, împreună cu cei doi frați și alți doi prieteni. La un moment dat, în Călimănești, bărbatul a pierdut controlul volanului, din cauza carosabilului umed, și a intrat pe contrasens, unde mașina a fost izbită de un microbuz.

În urma impactului, toți cei cinci pasageri ai mașinii au murit. Pasagerii din microbuz, printre care și Grasu XXL, au fost răniți, fiind transportați la spital. „Nu știu ce s-a întâmplat, dormeam. Sunt bine”, a spus rapperul la scurt timp după accident.

Ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală, Grasu XXL s-a enervat după ce i s-a administrat doar primul ajutor, apoi fiind trimis la o clinică privată pentru tomografie. „Îmi bag …, ce înseamnă asta?”, i-ar fi spus rapperul unui asistent, conform declarațiilor unui alt pacient al spitalului.