Un autocar s-a răsturnat pe DN1. Șoferul a rămas ÎNCARCERAT

Publicat: 10 05. 2023, 08:04
Actualizat: 10 05. 2023, 08:04

La un pas de tragedie! Un șofer de autocar a pierdut controlul vehiculului pe DN1, în județul Prahova. Autocarul s-a răsturnat și șoferul a rămas încarcerat. A fost salvat de pompieri și din fericire nu au mai fost și alți pasageri în autocar la momentul impactului.

Accidentul s-a produs noaptea trecută, pe DN 1, în afara localității Cornu.

Din primele date, un bărbat în vârstă de 41 de ani în timp ce conducea un autocar, fără pasageri, pe DN1 din direcția Brasov către Ploiești, la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare a intrat în coliziune cu separatorii de sens din beton și cu un indicator rutier, iar din impact a fost proiectat spre dreapta în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat.

În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat, dar a fost găsit conștient.

Șoferul nu a fost testat cu aparatul etilotest

„La locul accidentului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. S-a lucrat pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate. Victima, bărbat, 41 de ani,cu politraumatisme, a fost descarcerată și predata echipajului SAJ pentru a fi transportata la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.