Un bărbat a căzut din căruță, dar a rămas prins în hamuri. Calul l-a târât peste 100 de metri

Publicat: 06 04. 2015, 18:12

Potrivit primelor cercetări desfășurate de către polițiștii vasluieni, accidentul a avut loc pe un drum comunal din Tanacu, la 15 kilometri de municipiul Vaslui, după ce, din cauza unor probleme medicale, bărbatul a căzut din căruță, rămânând prins cu hățurile de la cai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În consecință, vasluianul a fost târât pe o distanță de peste 100 de metri, fiind găsit fără suflare a de către o persoană din sat, care a sunat după ajutor la numărul de urgență 112.

„În momentul în care echipajul medical de la SMURD a ajuns la locul solicitării, victima a fost găsită în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare și s-a reușit repornirea activității cardiace a bărbatului”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

Preluat de ambulanța SMURD, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu numeroase leziuni, în special la cap, medicii fiind rezervați în privința șanselor sale de supraviețurire.