Un bărbat a fost arestat de polițiști după ce a jefuit un apartament din Capitală. Prada inedită cu care a plecat hoțul din locuință

Publicat: 15 04. 2018, 14:18
Actualizat: 25 03. 2019, 22:16

„Cercetările au fost declanșate în data de 10 aprilie, când în jurul orei 4.30, polițiștii Secției 14 au fost sesizați decătre un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul din Sectorul 4, un bărbat necunoscut a pătruns în apartament și, sub amenințarea cuțitului, l-a deposedat pe el și prietena sa, de o sumă de bani și de un câine de rasă. În urma investigațiilor, a fost identificat un bărbat de 43 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională (atât în țară, cât și în străinătate), bănuit de săvârșirea faptei reclamate. La data de 13.04.2018, în jurul orei 21, polițiștii l-au depistat pe bărbat în trafic, pe raza județului Dolj, acesta fiind condus la sediul Secției 14 pentru audieri”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul se numește Pleșan Travis, zis și Rumburak.

Poliția Capitalei anunță că verificările sunt continuate de către polițiștii de la secția 14, sub supraveghetea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. De asemenea, suspectul se află în stare de arest preventiv.