Un bărbat a fost ARESTAT, după ce o fată A CĂZUT de la etaj. Tânărul îi vânduse DROGURI

Publicat: 15 11. 2018, 15:09
Actualizat: 25 03. 2019, 19:21

Bărbatul de 36 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc, a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul General al Poliției Române.

În urma unei percheziții efectuate la domiciliul acestuia, din municipiul Timișoara, au fost descoperite și ridicate 83 de comprimate ecstasy, o cutie metalică cu cannabis, ustensile folosite pentru consumul drogurilor, precum și un grinder care prezenta urme de fragmente vegetale susceptibile a fi cannabis.

„Bărbatul este bănuit că, la data de 21 septembrie, ar fi participat la o petrecere privată ce a avut loc în apartamentul a două tinere, de 24 și 28 de ani, de pe raza municipiului Timișoara. La această petrecere au mai participat și două minore, prilej cu care s-ar fi consumat băuturi alcoolice și droguri. În urma audierilor și cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că bărbatul le-ar fi oferit cocaină și amfetamină pentru consum celor patru fete, iar una dintre cele două minore, fiind sub influența drogurilor, a căzut de la etajul 2 al imobilului, rănindu-se grav”, se arată în comunicatul IGPR.

În urma perchezițiilor efectuate miercuri, au fost puse în executare și două mandate de aducere pentru cele două fete, de 24 și 28 de ani, care au fost conduse la sediul DIICOT – S.T. Timișoara pentru audieri.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și apoi prezentat Tribunalului Timiș care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.